Monday, October 5, 2009

Bu bloga ne olacak? [What will happen to this blog?]

This mostly goes to some of my followers from a Turkish Site (www.eksisozluk.org). I am not writing there anymore and I wanted to tell that I will focus on HandToNose more. So it is in Turkish and you can read it if you want to learm more about Altaic Languages. And yes, the blog stays!

P.S: Don't come to me with an "Ural" theory after reading the quoted text below. Me and my fellow kinsmen actually eat the people alive if they support the Ural-Altaic Language Theory.. And do not complain, as this blog has text in other different languages such as Sabir, Ottoman Turkish, Latin, Hebrew etc etc.


"Beni seven insanlara attiklari mailler icin cok te$ekkur ederim. Blog'da yazarken daha cok keyif alabilecegimi du$unuyorum. Ek$i sozluk bir cok insanin bir araya gelerek olu$turdugu bir mefhum idi. Bu yuzden belli ba$li kurallara uymak zorunlulugunun olmasi kacinilmaz idi. Bu, ister istemez insanin yazisini etkiliyor idi.

Burada ise, kurallara tabi degiliz. Yazarken Hitit'ten girip, Wright karde$lerden cikabilir ya da "okuz"un ne kadar latif bir hayvan oldugunu tarih silsilesi icinde size kanitlayabilirim. :)

Turkce yazilarim "http://thesoundyellowmakes.blogspot.com" 'da olacak. Buyuk ihtimalle orada daha cok yazacagim.

daha yeni ba$ladik..."

2 comments:

Anonymous said...

Varlığından ne yazık ki çok geç haberdar olduğum bir oluşum olan sözlükte abartısız en çok sevdiğim beş yazardan biriydin İbn i Batuta. Amacım ayrılışını ve nedenlerini sorgulamak değil. Yalnızca gerçekten üzüldüğümü bilmeni isterim.

Artık blogunu takip ederiz. Ne yapalım?

Sevgiler...Pas op jezelf

-A

Harry said...

Dank U wel!:)

Umarim burada daha kefiyli $eyler yazariz.

Article of the Day